jueves, 13 de junio de 2013

Flora dels Everglades: Els manglars

ELS MANGLARS

Manglars
Els manglars es troben a canals costers al voltant del sud de Florida. El terme manglar s’utilitza per identificar diverses espècies d’arbres tolerants a la sal que es desenvolupen en dures condicions. Aquestes espècies se situen sobre terrenys fangosos i inundats.

Manglar roig (caracteritzat per les seves arrels), manglar blanc i manglar negre prosperen en zones de marees on l’aigua dolça dels Everglades es barreja amb l’aigua salada del mar. El Parc Nacional dels Everglades conté la major quantitat de manglars protegits de l’hemisferi.


L’hàbitat dels manglars serveix de refugi estacional de moltes espècies. Durant els mesos secs, aus camallargues paren aquí per nidar i alimentar-se. Durant els mesos d’estiu els boscos de manglars proporcionen la primera línia de defensa contra forts vents i marees de tempestes d’huracans. 

En la meva opinió crec que els manglars són un bon lloc per albergar molts tipus d'ecosistemes i aquests són la base de la cadena alimentària i per tant la supervivència de moltes espècies depèn d'aquests

Bibliografia:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...