martes, 11 de junio de 2013

Tipus de competicions

Caça

Les competicions de caça són la part esportiva de la nostra afició. En el nostre país existeixen moltes competicions on els caçadors demostren les seves habilitats i el seu estat físic i el dels seus gossos. Hi ha moltes competicions, però aquestes tres són les que tenen més seguidors:

-El campionat d’Espanya de caça menor amb gos.

Un dels gossos que més s’utilitza per aquesta caça son els pointers, té una extraordinària memòria i una gran capacitat d’aprenentatge. És noble, obedient  i  a vegades molt afectuós. És un gos molt enèrgic i necessita estar sempre en moviment.

Pointer



-El campionat d’España de Becades.

La becada és, sens dubte, la més bella de les aus de caça. S’hauria de caçar només ben entrat l’hivern, quan ja fa temps que glaça i les becades estan més grosses.

Becades
-El campionat d’España de llebrer en el camp.
El llebrer és un gos que ha estat poc valorat, ara cada cop més se’ls està donant més importància. Gràcies a que té un comportament molt tranquil i equilibrat el fan un company ideal  per a casa.

Llebrer 








En la meva opinió la caça és un esport molt bonic en el que has de tenir molta paciència, ho dic per experiència pròpia. És un esport bonic sempre que sigui legal i que tothom compleixi les regles i les dates de caça.


Bibliografia:Caça Becades Pointer


0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...